TIFF Junior

2. - 6. september 2023

Festivalpass

Vil din klasse bli med og lage filmfestival?

TIFF Junior 2020 arrangeres 9.-13. september. Vi søker nå en 6. eller 7. klasse som kunne tenke seg å bli årets prosjektklasse på festivalen. Søknadsfrist er 1.mars 2020.

Siden festivalen foregår etter sommerferien, er det de som er 5.- eller 6.-klasser nå i vår som kan søke. Prosjektklassen er med på å planlegge og gjennomføre TIFF Junior sammen med oss som jobber på festivalen.

Dette ønsker vi at lærerne og prosjektklassen skal være med på:

  • En dags workshop på skolen der elevene lærer om festivaldrift og får komme med ideer til årets festival.
  • Besøk på Verdensteatret kino med omvisning og filmvisning
  • Elever fra klassen skal planlegge og gjennomføre ulike aktiviteter, for eksempel å stå på stand, henge opp plakater, skrive omtale/anbefalinger av filmer, holde innledninger til filmene o.l.
  • Klassen må forplikte seg til å bruke én skoledag under festivalen som frivillige. Elevene kan også være frivillig på fritida sammen med en voksen.
  • Å være prosjektklasse er lærerikt og spennende, og som takk for innsatsen får alle elevene festivalakkreditering som gir gratis adgang til alle filmene.

Har dere lyst å være med å lage TIFF Junior? Skriv en kort søknad om hvorfor akkurat din klasse og deres lærer er motiverte for å bli årets prosjektklasse. Søknaden sendes til skole@tiff.no innen 1.mars 2020.

TIFF Junior arrangeres av Tromsø internasjonale filmfestival i samarbeid med Aurora kino Fokus, og foregår på Verdensteatret og Fokus kino.