+

4. - 8. september 2024

Festivalpass

Vi har sluppet billettene til TIFF Junior 2022

Vi har sluppet billetter og kalender til årets festival, med oversikt over hele TIFF Juniors utvidede program med aktiviteter, workshops, kinovisninger og andre arrangementer.

Velkommen til TIFF Junior filmfestival for barn og unge som finner sted i Tromsø 7. - 11. september 2022.

Ved å klikke inn på vår kalender kan du velge de filmene du ønsker å kjøpe billetter til.

- Vi gleder oss til en fantastisk festivaluke spekket med filmopplevelser av høy kvalitet på Aurora Kino Fokus og Verdensteatret Kino. Før, etter og mellom filmene sørger vi for spennende workshops, gøyale aktiviteter, konserter, bursdagsfest, utkledning og moro. Vi gleder oss til å feire 10-årsjubileumet vårt sammen med dere, sier festivalsjef Sandra Indahl.

I tillegg til filmtitting i kinosalen, består årets festival av en rekke kule aktiviteter med dyktige instruktører hentet inn til de ulike workshopene. Endelig kan vi dele dette med dere:

16mm-verskted: Polar Film Lab inviterer barn til å jobbe kreativt direkte på 16mm film. På verkstedet kan du tegne, spraye, male, skrape og mye mer for å lage mønster og historier på din egen fysiske filmkopi. Etterpå kan du få se det ferdige resultatet spilt av på lerret i foajeen. Les mer her.

DJ-workshop med DJ Shabby Chic: Hvem er TIFF Juniors nye DJ-spirer? Vi søker barn 8-12 år som har lyst til å bli med å lage årets dansegulv! Workshopen foregår før festivalen der deltakerne får en innføring i DJ-miksing. På selveste åpningsfesten til TIFF Junior skal deltakerne få DJ-e foran festivalpublikummet, videre blir det DJ-ing og dansegulv i Foajeen på Fokus før filmvisningene under hele uka. Les mer her.

Animasjonsverksted: I samarbeid med Perspektivet museum inviterer vi til animasjonsverksted med filmskaper Natalia Malykhina Bratli. Her kan deltakerne la seg inspirere, og slippe kreativiteten løs når de skaper sine helt egne animasjonsfilmer! Aldersgruppe: 9-13 og 6-8 år. Resultatene vises frem under avslutningsseremonien til TIFF Junior. Påmeldingskjema finner du her!

Familielørdag: Det blir en knakende superheltfest og bursdagsfeiring på Fokus med bursdagskake, og vi håper publikum vil kle seg ut som SIN favorittsuperhelt. ITromsø inviterer i tillegg til sprell og minikonsert med Heidi Solheim utenfor Verdensteatret. Etter konserten introduserer vi en helt spesiell kinovisning av festivalens åpningsfilm Drageprinsessen med norsk live-dub. Les mer her.

• Green Screen: Hvordan filmer man at superhelter flyr på film? Vi bygger et greenscreenstudio i foajéen på Fokus, der publikum kan realisere sine drømmekrefter. Her kan vi teste ut spesialeffekter på 1-2-3! Les mer her.

• Omvisning på maskinrommet: Møt en av Verdensteatrets kinomaskinister, og oppdag hvordan 35mm filmruller ser ut i aktivitet etter visningen av Iron Man. Les mer her!Forhåndssalg billetter

Forhåndssalg av billetter og festivalpass til TIFF Junior er på fokus.aurorakino.no og i kiosken på Aurora kino Fokus.