TIFF Junior

2. - 6. september 2023

Festivalpass

Årets program er klart!

Vi ønsker velkommen til fem dager med fantastiske filmopplevelser, i trygge omgivelser på Aurora kino Fokus og Verdensteatret 9.-13. september.

Årets program består av 22 filmer og kortfilmprogrammer, både animasjon, action, spennende og morsomme filmer. Filmer fra hele verden – og filmer fra Nord-Norge.

Hele programmet er nå offentliggjort, og billetter kan kjøpes på filmomtalene her på tiffjunior.no.

Nordnorske premierer
Årets åpningsforestilling blir helt spesiell. I samarbeid med NRK viser vi tre splitter nye episoder av PLANETPATRULJEN. Serien bruker humor, kunnskap og musikk til å belyse hverdagslige miljøutfordringer. Ideen bak er å gi barn hjelp til å ta enkle valg som gjør en forskjell for miljøet, og vise at alle kan gjøre litt for å ta vare på planeten vår. Serien produseres i Tromsø, og er blitt superpopulær i hele landet.

På TIFF Juniors åpningsforestilling får vi se tre splitter nye episoder, og vi får også besøk av skuespillerne!

I kortfilmprogrammet KORT OG NORSK blir det Tromsø-premiere på den nordnorske kortfilmen SPARKEKORET. Filmen er regissert av Torfinn Iversen (OSKARS AMERIKA), filmet på FilmCamp i Målselv, og på rollelista finner vi blant andre Tromsø-guttene Benoni Brox Krane og Nicholai Evans.


Se årets festivaltrailer:Andre høydepunkter fra festivalen:
- Førpremiere på KNUTSEN & LUDVIGSEN 2 – DET STORE DYRET. Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen. Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker... Men Knutsen og Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen, kan jo ordne opp! Men hvor er han?

- Kulinarisk kino på Maskinverkstedet med visning av Disney-klassikeren LADY & LANDSTRYKEREN og servering av spaghetti bolognese. I samarbeid med Vervet og Arktisk kje.

- Filmkonsert med levende musikk! Elever fra Tromsø Kulturskole spiller egenkomponert musikk til de animerte stumfilm-klassikerne ALADDIN OG DEN MAGISKE LAMPEN og DEN MAGISKE HESTEN.

I tillegg viser vi så klart en rekke spennende og artige filmer for både de store og for de aller minste. SE TRAILERE, LES OM FILMENE OG KJØP BILLETTER


Trygg TIFF Junior!

Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med blant annet ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Vi har utarbeidet egen smittevernplan og gode rutiner. Publikum bidrar med å holde avstand, vaske hendene godt og ofte og å holde seg hjemme om de er syke. LES MER