TIFF Junior

2. - 6. september 2023

Festivalpass

Vi inviterer til utekino på Vervet

Tromsø Internasjonale Film Festival, Tromsø Sentrum og Vervet inviterer til utekinovisning lørdag 19. november.

Vi gleder oss til å vise den eventyrlige familiefilmen og nyinnspillingen av Tre nøtter til Askepott (2021) med norsk tale, førstkommende lørdag kl. 17.00.

Vi rigger opp til koselige sitteplasser i amfiet på Vervet for skikkelig julestemning. Det vil være pledd tilgjengelig, men husk å kle dere godt.

Før filmvisningen kommer det til å være en kort innledning.

Arrangementet er gratis, og passer for store og små. Facebook-arrangement finner du her!

Om filmen: Tre nøtter til Askepott er en storslagen nyinnspilling av julens årlige nasjonaltradisjon. Bli med Askepott inn i snøtunge skoger, og opp på det gnistrende norske høyfjellet i hennes kamp mot den onde stemoren. Astrid Smeplass spillefilmdebuterer i hovedrollen som Askepott, med seg har hun et stjernespekket og fargerikt skuespillerlag. Det blir et heseblesende ritt, briljant bueskyting og selvfølgelig – slottsball med vanvittige kjoler og en solid porsjon magi.

Originaltittel: Tre Nøtter til Askepott

Regi: Cecilie Mosli

Språk: norsk Skuespillere: Astrid Smeplass Cengiz Al Thorbjørn Harr Ellen Dorrit Petersen Bjørn Sundqvist Kristoffer Hivju Nader Khademi Anne Marit Jacobsen Jonis Josef Ingrid Giæver Sjur Vatne Brean Arthur Hakalahti Nasrin Khusrawi

Sjanger: Eventyr / Familiefilm

Spilletid: 1 t. 35 min.

Nasjonalitet: Norge

Aldersgrense med begrunnelse: 6 år Enkelte dramatiske scener og en karakter som kan vekke uro hos de yngste, gjør at denne filmen får aldersgrense 6 år

Produksjonsselskap: Storm Films AS