+

4. - 8. september 2024

Festivalpass

TIFF Junior i ny og spennende drakt!

Etter fjorårets 10-årsjubileum og publikumsrekord kan festivalsjef Astrid Aure melde at de nå kommer med ny oppbygging av festivalen.

- Publikum ga oss den beste bursdagsgaven på TIFF Juniors 10-årsfest i fjor, med å sette ny besøksrekord. Nå vil vi ha enda flere med på filmfesten! Derfor snur vi om på rekkefølgen, slik at festivalen for første gang starter på en lørdag. Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å delta på åpningsvisninga, den påfølgende festen – og på resten av festivalen, sier Aure.

Bilde: Jamie Michael Bivard

Dette betyr at årets TIFF Junior starter med en pangfest på lørdag 2.september og avsluttes med avslutningsseremoni og prisutdeling onsdag 6.september.

Etter 5 år med Verdens beste og 5 år med nåværende TIFF Junior-profil er festivalen klar for en liten oppfriskning og fornying. Den nye profilen har et mål om å bedre kunne inkludere den eldre delen av festivalens målgruppe.

- Vi har jobbet fram et nytt visuelt uttrykk for festivalen, som vi håper treffer også de som er tweens og teens. Den nye profilen har masse energi og kreative, morsomme elementer, og kommer til å bli lagt merke til, sier Aure.

Her ser dere et utdrag fra årets profil for TIFF Junior.
Her ser dere et utdrag fra årets profil for TIFF Junior.

Med friske farger og kule illustrasjoner skal profilen kunne fenge både de små og store barna. De neste årenes utrykk vil bygge videre på dette og publikum vil kjenne seg igjen, men samtidig oppdage små fornyende elementer hvert år.

- Som del av vårt fokus på bærekraft, sørger vi og våre fantastisk dyktige samarbeidpartnere i HeiYo for at vi skal ha glede av dette designet i lang tid. Vi har også tidligere hatt lang levetid på profilen og ikke minst alle produktene vi bruker den på. I år, som vi har jorda vår som tema, er det ekstra viktig. Dessuten forventer publikummet vårt at vi tenker miljø og bærekraft i alle ledd.

De billigste billettene får du nå!

Programmet til TIFF Junior slippes i slutten av juni, men du kan allerede nå sikre deg festivalpass til Earlybird-pris.

Med festivalpass kan man se så mye film man vil under festivalen

Kjøp festivalpass til Earlybird-pris.

Husk å sette av 2.-6.september til TIFF Junior!