TIFF Junior

2. - 6. september 2023

Festivalpass

TIFF Junior er i gang

Alt du trenger å vite om årets festival finner du her. Billetter, program og våre visninger.

Endelig går TIFF Junior 2022 av stabelen! YAY YAY YAY!

Vi har samlet opp praktisk informasjon til deg som ikke har vært på festivalen før eller kanskje sitter på noen lure spørsmål. Her finner du nyttig info for en god film- og festivalopplevelse denne uka.

Hva skjer på åpningsseremonien?

Onsdag 7. september åpner vi festivalen med å vise DRAGEPRINSESSEN med norsk live-dub på Verdensteatret Cinemateket i Tromsø kl. 17.00. Det blir en seremoni rundt visningen, og om du ønsker billett kan du kjøpe det her. Etter filmvisningen på Verdensteatret inviterer vi alle som vil til åpningsfest i Rådhusparken kl. 18:30. Facebook-arrangement for åpningsfesten finner du her! Vi fyller 10 år - og du er invitert til å feire sammen med oss. Festen er gratis og åpen for alle. Lerøy og Norges Råfisklag leverer festmat, Mack byr på festdrikke, vi disker opp med DJs, konkurranser, bursdagskake, show og en fantastisk konsert med bandet HOMO.

Hvor finner jeg program og visningstider?

I fanen FILMER finner du en oversikt over alle filmer og arrangementer på festivalen. Under KALENDER ser du når og hvor filmen skal vises. Det vises film både på Verdensteatret og Aurora kino Fokus. Du kan også plukke opp et fysisk program på Aurora Fokus Kino.

Hvordan kjøper jeg billetter?

Du kan kjøpe enkeltbilletter til alle filmer, eller du kan kjøpe festivalpass. I hver filmomtale ligger det lenker for billettsalg til alle forestillinger. Du kan også kjøpe billetter i kiosken på Aurora kino Fokus. Til deg som ønsker å kjøpe festivalpass eller familiefestivalpass kan du gjøre dette via Aurora kino Fokus sine nettsider. Kjøper du et festivalpass må du fortsatt hente ut billetter til alle filmene du vil se, dette gjøres enkelt fysisk i kiosken på Aurora kino Fokus eller på nettsiden til Aurora Kino Fokus.

Er det en aldersgrense for TIFF Junior?

Det er ingen generell aldersgrense på festivalen. Alle filmer har oppgitt sin anbefalte aldersgrense i filmomtalen. I omtalene for de ulike arrangementene står det også beskrevet hvilke aldersgrupper de passer for.

Er det fortsatt plass på noen av skole- eller barnehagevisningene?

Skoler: Kulturkontakt/fagansvarlig kan bestille plass på skolevisninger via portalen til Den Kulturelle Skolesekken. Om det er ledige plasser kan du bestille inntil kl. 16.00 dagen før. Er du i tvil - ring Tromsø Kommune sin DKS-kontakt!

Barnehager: skriv en mail til barnehage@tiff.no, vi fyller opp så sant det er ledige plasser i salen.

Info om alle skole- og barnehagevisningene finner du her.

Om du har andre spørsmål kan du ringe oss på 99400496 eller sende en epost til post@tiff.no

Velkommen på TIFF Junior!