+

4. - 8. september 2024

Festivalpass

TIFF Junior er i gang!

Her er alt du trenger å vite om årets festival!

I dag går endelig startskuddet for TIFF Junior 2021! Hvis du ikke har vært på festivalen før eller kanskje lurer på noe praktisk følger her litt nyttig info for en god film- og festivalopplevelse denne uka!

Hvor finner jeg program og visningstider?

I fanen FILMER ser du en oversikt over alle filmer og arrangementer på festivalen. Under KALENDER ser du når og hvor filmen skal vises. Det vises film både på Verdensteatret og Aurora kino Fokus.

Hvordan kjøper jeg billetter?

Av smittevernhensyn oppfordrer vi til kjøp av billetter digitalt. I hver filmomtale ligger det lenker for billettsalg til alle forestillinger. Man kan også kjøpe billetter i kiosken på Aurora kino Fokus.

Er det en aldersgrense på TIFF Junior?

Det er ingen generell aldersgrense på festivalen. Alle filmer har oppgitt sin aldersgrense i filmomtalen. I omtalene for arrangementer står det også hvilke aldersgrupper de passer for.

Trenger jeg festivalbevis eller armbånd, slik som på TIFF?

Nei. TIFF Junior opererer ikke med festivalbevis. Man kan kjøpe enkeltbilletter til alle filmer, eller benytte klippekort eller festivalpass.

Hvilke smittevernregler gjelder?

TIFF Junior følger alle gjeldene regler for smittevern. Både Verdensteatret og Aurora kino Fokus har holdt åpent gjennom hele pandemien og har gode rutiner for smittevern. Per i dag gjelder primært reglene om 1 meter avstand, noe som betyr at alle kinosalene operer med under halv kapasitet. Det er med andre ord god plass og avstand i kinosalen. Vi oppfordrer publikum til å lese mer om smittevernreglene her.

Er det et tilbud for publikum som ikke er i Tromsø eller ikke kan/vil besøke kinoen?

Ja. TIFF Junior tilbyr også et digitalt program, bestående av fem filmtitler, hvorav én gjøres tilgjengelig hver dag. Les mer om filmene og kjøp billetter til disse her.

Om du har andre spørsmål kan du ringe oss på 77 75 30 90 eller sende en epost til post@tiff.no

Velkommen på TIFF Junior!