TIFF Junior

2. - 6. september 2023

Festivalpass

Publikumsrekord for TIFF Junior 2022

En fantastisk festivaluke og et minneverdig 10-årsfeiring er over for denne gang.

Med hele 5466 solgte billetter til filmvisningene under årets festival har TIFF Junior satt ny publikumsrekord. Totalt i forbindelse med festivalen i 2022 har TIFF Junior hatt besøk av 7870 barn og unge på arrangementer og visninger i og utenfor kinosalen.

- Vi var spente på om pandemien ville påvirke publikum, og det ser ut som de var kjempeklare for fellesskapsopplevelser og kinomagi. Aldri før har så mange strømmet til internasjonal kvalitetsfilm for barn på stort lerret i Tromsø. Barn, unge og familier har virkelig tatt TIFF Junior inn i hjertet, sier festivalsjef Astrid Aure.

Under TIFF Junior 2022 kunne vi endelig oppleve fullsatte kinosaler på Aurora kino Fokus og på Verdensteatret - Cinemateket i Tromsø igjen. Familier, skoleklasser, barnehager og vennegrupper har deltatt på TIFF Junior for å se kvalitetsfilmer fra hele verden.

- Ut fra mine mange møter med de unge under festivalen, ser det ut som vi har favnet både nykommere, TIFF Junior-veteraner, de som ser et par filmer og de som har kino-maraton, i alle aldre. TIFF Junior skal være en arena for alle, og vi kommer til å fortsette å jobbe for det. Jeg vil si tusen takk til verdens beste, mest engasjerte og ærlige publikum, avslutter Aure.

TIFF Junior takker for alle sterke filmopplevelser vi har fått dele med dere, spennende møter med filmskapere og skuespillere, filmverksteder, seremonier og fester! Stor takk til alle våre samarbeidspartnere, frivillige, vår dyktige prosjektklasse fra Selnes skole og ikke minst vårt utrolige publikum for atter en minneverdig festival!

Sjekk festivalstemningen i denne ferske festivalvideoen laget av Stian Andreassen og Jonas Rydningen.


Se vårt store bildegalleri på Facebook her!