+

4. - 8. september 2024

Festivalpass

Rabalderfestivalen blir med på TIFF Juniors 10-årsfest!

Programmet er klart. Tromsøbandet HOMO spiller på åpningsfesten til TIFF Junior.

TIFF Juniors populære åpningsfest finner sted i Rådhusparken onsdag 7. september 18:30. Festen skjer rett etter premieren til TIFF Juniors åpningsfilm på Verdensteatret: DRAGEPRINSESSEN.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Lerøy og Norges Råfisklag leverer festmat, Mack byr på festdrikke, vi disker opp med DJs, konkurranser, bursdagskake, konsert og show!

- Barna i Tromsø er vinnerne når vi slår oss sammen med Rabalderfestivalen om årets åpningsfest. I juni viste Rabalder at de kan lage knallstemning for små og store, og nå hever vi lista for moro på TIFF Juniors åpningsfest, sier Astrid Aure, festivalsjef for TIFF Junior.

Tromsø-band til åpningsfesten

Tromsø-bandet HOMO skal spille på åpningsfesten i Rådhusparken.

- Rabalderfestivalen er veldig glade for å fortsette å lage fantastiske kulturopplevelser for barn og unge i Tromsø sammen med TIFF Junior. Og konserten med HOMO, det blir masse god energi og superbra stemning, sier Vasil Gjuroski, festivalsjef for Rabalderfestivalen i Tromsø.

Homo er et ungt og fargerikt funkband fra Tromsø. Musikken deres er energisk, innovativ og full av liv, med formål om å spre god energi og danselyst! Bandet imponerer stadig med sine unike og underholdende liveopptredener. HOMO har spilt på Buktafestivalen og Tromsø Jazzfestival, i tillegg til en rekke utsolgte konserter på Bastard Bar.

Aktiviteter og konkurranser

På åpningsfesten arrangerer Rabalderfestivalen gøyale aktiviteter, både balansekonkurranser og vimpelverksted. Alle som deltar kan vinne festivalpass til Rabalderfestivalen 2023.

- Tenk, at Rabalder, som er en baby på ett år, får lov å være med å lage bursdagsfesten til storebror TIFF Junior, som fyller 10 år. Vi er veldig takknemlige, sier Gjuroski.

Den aller første utgaven av Rabalderfestivalen ble en braksuksess, og TIFF Junior hadde gleden av å være samarbeidspartner. På Rabalderkinoen viste TIFF Junior fire kortfilmprogrammer med lokal og internasjonal kvalitetsfilm for de unge.

- Da Tromsø endelig fikk sin egen tverrkunstneriske barnefestival var det klart at TIFF Junior takket ja til å være med på det laget. Det var en god match for begge festivalene, og så gøy at vi har tatt initiativet til å leke mer sammen framover, legger Aure til.