+

4. - 8. september 2024

Festivalpass

Bli med på animasjonsverksted og DJ-workshop!

Lær deg å lage din egen animasjonsfilm og bli festens stjerne med nye DJ-kunnskaper!

TIFF Junior er en festivaluke spekket med fantastiske filmopplevelser for hele familien. Programmet vårt består også av en rekke aktiviteter, arrangementer og spennende workshops - som du kan bli med på før, mellom og etter filmvisningene.


Animasjonsverksted

Har du lurt på om du kan lage din egen animasjonsfilm? Da er dette noe for deg! På Perspektivet Museum får du møte filmregissør Natalia Malykhina Bratli, som lærer deg hvordan du med enkle verktøy kan lage tegnefilm. På animasjonsverkstedet kan du la deg inspirere av hennes filmer og gode tips. Sammen med Camilla Erenius fra museet har Natalia hatt stor suksess med dette verkstedet på TIFF Junior, og nå kan det bli din tur!

Resultatene fra animasjonsverkstedet blir vist som forfilm på avslutningsseremonien onsdag kl. 17:00, på Aurora kino Fokus.

Natalia Malykhina Bratli har mer enn 25 års erfaring fra tegnefilm, serier, reklamer, TV-program og animasjon. Hun er manusforfatter, produsent og regissør i animasjonsstudioet Ulvenfilm på Lillehammer. Camilla Erenius er formidlingsleder på Perspektivet Museum siden 2010.

TID:

Fredag 1. september 17:30-19:30 (9-13 år)

Lørdag 2. september 10:00-11:30 (6-8 år) og 16:00-18:00 (9-13 år) 

Sted: Perspektivet Museum (Storgata 95)

MELD DEG PÅ HER. - PÅMELDINGEN ER FULL

Animasjonsverksted
Vi lager film! Foto Jamie Michael Bivard.


DJ-Workshop

Er du over 8 år, og lurer på hva en DJ gjør? Det skal vi finne ut av i denne workshopen!

Her er din sjanse! Innføring i DJ-miksing fra en av Tromsøs råeste DJ-er. Deltakerne vil få i oppdrag å være DJs i foajéen på Aurora Fokus kino før filmvisningene under hele festivaluka, og får festivalpass til TIFF Junior. Gjør dere klar for groovy tunes og la-oss-danse-stemning!

Det blir introduksjon av standard DJ-utstyr, og masse spilling og lytting! Du trenger ikke å kunne noe på forhånd, og er velkommen til å ta med egen musikk hvis du vil (mp3/flacc/wav-filer på minnepinne).

Kurset holdes av DJ Shabby Chic - en velkjent, lokal Tromsø-heltinne som byr på platesnurring og søt-miksing. Tromsøs kuleste festival for elektronikamusikk INSOMNIA og Ungdomsklubb GRAB på Stakkevollan er også med på å utvikle din DJ-talent. Workshopen er for deg mellom 8 og 13 år.

Er du nysgjerrig på å lære deg å snurre plater som en DJ, eller rett og slett bare glad i musikk og morsomme dansegulv - meld deg på her!

TID:

Fredag 1. september 17.00 - 19.00 – Innføring

Lørdag 2. september 14:00 - 16:00 – Snurring av plater på TIFF Juniors Åpningsfest

Resten av festivaluka vil deltagerne få utdelt ulike spilletider der de sammen med instruktøren sørger for kule tunes i foajéen på Aurora Kino Fokus.

Sted for øving: GRAB Ungdomsklubb

Sted for fremføring: Rådhusparken og Aurora kino Fokus

MELD DEG PÅ HER. - PÅMELDINGEN ER FULL

dj-workshop
Workshop med Andrea aka DJ Shabby Chic. Foto Jamie Michael Bivard