TIFF Junior

2. - 6. september 2023

Festivalpass

BINTI – støttevisning - Redd Barna i Moria

Med bakgrunn i den tragiske situasjonen i flyktningeleiren på Lesvos, arrangerer TIFF Junior en støttevisning for Redd Barnas arbeid i Moria.

På visningen av BINTI lørdag kl 15:45 på Verdensteatret vil alle billettinntektene gå uavkortet til Redd Barnas arbeid for barn på flukt.
KJØP BILLETT


Hvis vårt publikum ønsker å bidra mer, anbefaler vi å vippse direkte til Redd Barna. VIPPS: 2230

«Bildene fra den nedbrente flyktningeleiren i Moria, og de fortvilte menneskene som enda en gang har mistet alt, skjærer i hjertet. Særlig tenker vi på de mange barnefamiliene og mange hundre enslige mindreårige, som er der helt alene. Nå må vi hjelpe på alle mulige måter! Å donere en filmvisning er TIFF Juniors måte å vise at vi her i Tromsø støtter opp om barna i Moria.»
– Astrid Aure, festivalsjef TIFF Junior

Om BINTI:
12 år gamle Binti er født i Kongo og bor papirløs i Belgia sammen med sin far. Hun er en gladjente som har en drøm: bli kjent "vlogger" på Youtube. Så en dag kommer politiet for å sende dem ut av landet; livet snus på hodet og de må rømme til landsbygda. Ting begynner å se lysere ut når Binti møter Elias og moren hans. Hun fikser en youtubekanal for Elias sin “redd-opiokaklubb” - og kanskje hun også kan fikse det sånn at hun og faren kan få bli i Belgia? En herlig, og kul girl-power-film for hele familien.Trygg TIFF Junior!
Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.
Les mer om våre smittevernsrutiner