+

4. - 8. september 2024

Festivalpass

Relæxt

HYSJ-FRI SONE FOR ABSOLUTT ALLE!

Velkommen til RELÆXT filmvisning på TIFF Junior.

Relæxte filmvisninger er for alle, og spesielt tilpasset barn, voksne og familier som kan oppleve det som utfordrende å delta på ordinære forestillinger. Kanskje har du tenkt at det ikke er plass til deg på kino eller festival? Her er det rom for å være akkurat som du er! Det er lov til å både snakke høyt, le, gråte, tikse og rope. Du kan gå inn og ut av salen så mye du måtte ønske. Det eneste vi ber deg om er å ikke hysje på andre publikummere/gjester. Relæxte visninger er hysj-fri sone. Det vil være litt lys på i salen, og publikumsverter er til stede under hele visningen.

Det vil bli utarbeidet en egen guide for relæxt-visningen, som kan brukes i forberedelsene til kinobesøket og å skape en trygg opplevelse. Relæxt er et konsept som flere kulturaktører i Tromsø er med på, som Hålogaland Teater tok initiativ til.


RELÆXT under TIFF Junior 2024

Årets RELÆXT-visning er REV OG HARE REDDER SKOGEN som skal vises torsdag 5. september kl. 11.00 i sal 2 på Aurora Kino Fokus.

Bli med på filmfestival og et helt herlig eventyr i denne nye tegnefilmen av Mascha Halberstad.

Stillbilde REV OG HARE REDDER SKOGEN

Rare ting skjer i skogen: Ugle er blitt borte, to rampete rotter herjer i nabolaget og en uventet flom truer med å ødelegge husene til skogens dyr. Er det Bever som har vært på ferde? Rev og Hare må finne Ugle og redde hjemmene sine!

Alle dyrene snakker norsk og filmen passer for alle. Les mer om selve filmen her.

Filmvisningene r i samarbeid med Dem Kulturelle Skolesekken i Tromsø.

MELD DERE PÅ via DKS-portalen eller kontakt vigdis.sjelmo@tromso.kommune.no.