TIFF Junior

2. - 6. september 2023

Festivalpass

Familielørdag

På lørdag blir det både superheltfest og bursdagsfeiring på Fokus! Vi arrangerer familielørdag, og har flere aktiviteter for store og små. Vi utfordrer deg til å kle deg ut som din favoritt-superhelt i anledning verdenspremieren til Helt Super. Vi anbefaler å møte opp i god tid, og alle våre aktiviteter er naturligvis gratis!

- Vil du være med på animasjonsverksted? TIFF Junior og Perspektivet museum inviterer til animasjonsverksted med Natalia Malykhina Bratli. For mer info klikk her.

- Er du mellom 8 og 12 år, og har lyst til være DJ på TIFF Junior 2022? Vi holder DJ-workshop i forkant av festivalen, og DJ-ene vil vise seg frem i Foajeen på Fokus kino lørdag fra kl. 11:30 og ut dagen før hver visning. For mer info klikk her. 

- Vi bygger et mini-greenscreenstudio i foajéen på Fokus der publikum selv kan prøve dette! For mer info klikk her. 

- iTromsø i samarbeid med TIFF Junior inviterer til familiedag. Det blir aktiviteter, sprell og minikonsert med Heidi Solheim utenfor Verdensteatret denne fra 13:15. For mer info klikk her. 

- Omvisning på maskinrommet: Etter visningen av klassikeren Iron Man på 35mm lørdag kveld kan de som vil bli med på en omvisning på maskinrommet sammen med en av Verdensteatrets kinomaskinister. For mer info klikk her.