TIFF Junior

9.-13. september 2020

Festivalpass

Kort og norsk

NB. Forestillingen vises også digitalt t.o.m. onsdag 16. september.  Klikk på den rosa billettlenken for å få tilgang.

Fem tøffe filmer om tøffe barn. I POPCORNGUTTEN møter vi en gutt som en dag plutselig begynte å nyse vektløst popcorn, men ting tar en spesiell vending. Filmen MOR VISSTE INGENTING er en poetisk fabel om et deprimert barn. Noen, som ønsker å være usynlig, hjelper til… I ILD OG VANN, delvis basert på en sann historie, må to gutter bli gode brødre for hverandre og finne ut hvordan de skal fungere i en ny familie, mens i SPARKEKORET havner en ti år gammel gutt ute i et vinterlandskap i et dilemma når faren hans kommer i klammeri med en av bygdas flyktninger. I KNASK ELLER KNEP er Magda en tøff jente som havnet utenfor, men så skjer det noe på selveste Halloween og hun blir kul og finner nye venner.

Five Norwegian short films about tough children in tough situations.

Note: The show is also available as a digital VOD screening through Wednesday September 16. Please press the pink ticket button to get access.

---

Trygg TIFF Junior!
Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.

Popcorngutten

Christian Lo, Line Klungseth Johansen

Mor visste ingenting

Anita Killi

Ild og Vann

Tord Theodor Olsen

Knask eller knep

Morten Evelid

Sparkekoret

Torfinn Iversen