TIFF Junior

1.-5. september 2021

Festivalpass

Summer Rebels

Letní rebeli

Rastløse Jonas på 11 år ønsker å tilbringe sommeren med sin kule bestefar Bernard på den slovakiske landsbygda, men hans mor har andre planer. Uten tillatelse rømmer Jonas hjemmefra og hopper på toget til bestefarens spennende landsby ved elven. Men når han ankommer oppdager han at den en gang så kule bestefaren nå er blitt en gretten, gammel gubbe, og han forstår hvorfor moren ikke ville han skulle dra dit. Men nå er det for sent! Heldigvis blir han kjent med den tøffe nabojenta Alex, og sammen snur de landsbyen på hodet i et forsøk på å samle nok penger til å bygge en flåte som kan ta dem videre nedover elven!

SUMMER REBELS er en godhjertet og varm film fra Slovakia om vennskap, familie, frihet og ønsket om å være ung og rebelsk!

Without permission from his mother, 11-year-old Jonas jumps the train to visit his grandfather Bernard in the countryside. But upon arrival he discovers that his once so cool grandpa has turned into a grumpy old man. Stuck in the countryside, he meets the girl next door Alex and together they come up with a plan to take them on a brand new adventure.

---

Trygg TIFF Junior!
Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.