TIFF Junior

1.-5. september 2021

Festivalpass

Rocca redder verden

Rocca verändert die Welt

Rocca (11) – en moderne Pippi Langstrømpe – kan kjøre både bil og fly, og bor alene med ekornet sitt mens pappaen hennes er ute i verdensrommet. Rocca har trent til å bli astronaut hele livet, men for at hun skal bli godkjent, må hun starte på vanlig skole. Det blir litt av en utfordring, for alle involverte. Men Rocca er fast bestemt på å vise både de andre elevene og de voksne at barn og unge faktisk kan forandre verden. Og at vi alle trenger en god venn. Fartsfylte og morsomme ROCCA REDDER VERDEN var nominert til European Film Academy Young Audience Award (Europas svar på Oscar) i 2020.

Brave, funny, and one of a kind: that's Rocca (11)! As a modern Pippi Longstockings, she lives alone with her squirrel and is attending a normal school for the first time in her life, while her astronaut dad is out in space. Rocca fearlessly and firmly believes that we all can make the world a better place.

---

Trygg TIFF Junior!
Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.