TIFF Junior

2. - 6. september 2023

Festivalpass

Mica

Mica vokser opp i slummen utenfor en av Marokkos største byer. Men når faren ikke klarer å forsørge familien blir unge Mica revet bort fra familie, venner og hjemmet for å jobbe i en tennisklubb for rikinger. Både det å bo alene, måtte jobbe hos den eldre vaktmesteren, og det å se den fasjonable hverdagen til overklassen som besøker tennisklubben gir Mica et brutalt møte med en verden som for han har vært helt ukjent.
Når Mica blir kjent med tennisstjernen Sophia, som jobber som tennistrener for overklassebarna, og Mica viser et stort tennistalent kan ting snu seg og muligheter åpnes. Men hvor enkelt er det for en som Mica og få innpass i en helt annen verden enn den han kommer fra? Dette er en film om tennis og vennskap, men kanskje mest av alt om klasseforskjeller. Om å sitte fast i klasse, og om hvor vanskelig det er å utfordre dette.

When Mica is sendt away to work at a fashionable tennis club to earn money for his family, it becomes his first meeting with something else then the poor slum where he grew up. Becoming friend with the tennis star Sophia could turn ewrything upside down for Mica, and could be his big chance. But it is not easy to be Mica in the rich peoples' world.
A film about tennis and friendship, but maybe mostly about belonging to social classes.