TIFF Junior

1.-5. september 2021

Festivalpass

Away

En gutt har bokstavelig talt falt ned (i fallskjerm) på et veldig merkelig sted. Plutselig dukker det opp en motorsykkel, en sekk og et kart - og en uhyggelig skummel, svær skygge. Nå starter guttens reise for å komme seg vekk fra skyggen og dit kartet leder han. På veien møter han tøffe utfordringer, forunderlige naturfenomener og dyr, som blir viktige hjelpere. Med tydelig inspirasjon fra dataspill har 26-årige Gints Zilbalodis gjort alt selv; skrevet manus, regissert, laget animasjon og komponert musikk. En på alle måter fantastisk, annerledes og vakker, ordløs film, enkel og storslagen på samme tid.

Extraordinarily beautiful in all its simplicity, wordless grandness, this animation is mesmerizing and thrilling to the border of scary, while giving room for your own imagination.

---

Trygg TIFF Junior!
Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.