TIFF Junior

1.-5. september 2021

Festivalpass

Hjelp! Jeg er en fisk

Hjælp, jeg er en fisk

I anledning Tromsø barnefilmklubbs 20-årsdag, har vi den store gleden av å invitere til bursdagsfeiring og oppsetning under TIFF Junior av den aller første filmen som ble vist i barnefilmklubben. NB. Kun billettsalg i døra. Festivalpass gir også inngang.

En feilslått fisketur bringer de tre barna Svipp, Stella og Plump på avveier. De havner hos den mystiske Professor Mac Krell, som har oppfunnet en drikk som gjør det mulig for mennesker å leve under vann. Stella drikker av drikken og blir forvandlet til en sjøstjerne og forsvinner i havet. For å redde henne må de to andre følge etter, Plump som en manet og Svipp som en fisk. De tre barna må bruke all sin oppfinnsomhet og sitt samhold for å finne motgiften  i løpet av 48 timer slik at de ikke forblir fisker for alltid. 

Three children accidentally get turned into fish after drinking a potion made by an eccentric scientist. The kids end up in the sea, with one problem. They must find and drink the antidote within 48 hours, or forever remain as fish.

Presented by Tromsø Children's Film Club. Ticket sales only at the door. Festival passes are valid.

---

Trygg TIFF Junior!
Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.