TIFF Junior

9.-13. september 2020

Festivalpass

Planetpatruljen - Åpningsforestilling!

Official Opening: Planetpatruljen

Førpremiere på flunkende nye episoder av "Planetpatruljen"!

"Planetpatruljen" produseres i Tromsø for NRK, og har blitt svært populært i hele landet. Serien bruker humor, kunnskap og musikk til å belyse hverdagslige miljøutfordringer. Ideen bak serien er å gi barn hjelp til å ta enkle valg som gjør en forskjell for miljøet, og vise at alle kan gjøre litt for å ta vare på planeten vår. 

På TIFF Juniors åpningsforestilling får vi se splitter nye episoder av serien, og vi får også besøk av noen av skuespillerne!

ÅPNINGSFEST
Alle festivaldeltakere er velkomne til TIFF Juniors offisielle åpningsfest ute i Rådhusparken!
NB! Max 200 personer.

Hogne Rundberg, som har laget all musikken til Planetpatruljen, spiller og synger låter fra serien, sammen med skuespillerne. Det blir også mer tull og moro fra Snublerud og Tullerud. Mack serverer drikke, og vi får supergod laks og fiskekake i handa fra Lerøy og Norges Råfisklag. Og, det blir bowling og konkurranser!


"Planetpatruljen" is a TV show for children, made in Tromsø for NRK. As this year's opening screening we get to see brand new segments from the series. And we also get a visit from the show's actors!

After the screening we meet in Rådhusparken for the official opening party! Note: 200 max capacity.

---

Trygg TIFF Junior!
Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.