TIFF Junior

1.-5. september 2021

Festivalpass

My Girl

Filmen er satt til en amerikansk småby tidlig på 70-tallet hvor vi møter Vada, en ung jente som bor sammen med sin far, onkel og bestemor etter at moren hennes døde da hun var liten. Vada føler seg ikke hjemme med de andre jentene i klassen, men har funnet seg en god venn i Thomas J., en gutt som heller ikke føler han passer helt inn. Sammen kan de leke, bade i innsjøen og snakke om alle de store spørsmålene de begge lurer på. De blir bestevenner, og selv om Vada egentlig er forelska i læreren, så er det jo slik at bestevenner også av og til blir kjærester. Og hvem kan vel glemme sitt første kyss…?

MY GIRL tok både publikum og filmanmelderne med storm da den kom på kino i 1991 og selv nå, nesten tretti år senere, står den fortsatt som en av 90-tallets søteste og mest rørende filmer.

Vada lost her mother when she was very little, and now lives with her father, uncle and grandmother. She struggles to fit in with the other girls, but finds a good friend in Thomas J., who loves to hang out and talk to Vada about the big questions in life. Like how do you know when you’re in love?

---

Trygg TIFF Junior!
Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.