TIFF Junior

9.-13. september 2020

Festivalpass

Knutsen & Ludvigsen 2 - Det Store Dyret


Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen. Et liv med sang, syltetøy og vennskapelig småkjekling. Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker. Men Knutsen & Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen, kan jo ordne opp! Men hvor er han?
Leteaksjonen tar bestevennene med til de utroligste steder, og hvor de enn reiser, ender de opp i trøbbel – det være seg med sultne isbjørner, ekstreme lakrisbåter, aggressive kjeruber og utgått årgangstran. Men det vil vise seg at redningen ligger overraskende nært, hjemme i tunnelen, og den har hundre hoder og mer enn fjorten bein...

Knutsen and Ludvigsen (and a badger) live inside a tunnel. Now they need the help from Knutsen's grandpa because the train conductor says the tunnel is for trains, not people. To find him they embark on an incredible journey.

----

Trygg TIFF Junior!
Det skal være trygt å se film på TIFF Junior, og vi tar smittevern på alvor. Vi legger til
rette med ekstra mye plass, håndsprit og god hygiene. Du bidrar med å holde avstand, påse at det blir to ledige seter mellom hver husstand, vaske hendene godt og ofte og holde deg hjemme om du er syk.