TIFF Junior

4.–8. SEPTEMBER 2019

Elevene fra sjette trinn på Selnes skole var prosjektklasse på TIFF Junior i 2018. Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

TIFF Junior-klasse søkes!

TIFF Junior 2019 arrangeres 4.-8. september. Vi er nå på utikkk etter en skoleklasse som kan være med å arrangere festivalen sammen med oss.

Vi søker en 6. eller 7. klasse som kunne tenke seg å bli årets prosjektklasse på TIFF Junior! Søknadsfrist er 6. mai. Ettersom festivalen er etter sommerferien, er det de som er 5.- eller 6.-klasser nå i vår som kan søke.  

Prosjektklassen er med på å planlegge og gjennomføre TIFF Junior, sammen med oss som jobber på festivalen.    

Dette ønsker vi at lærerne og prosjektklassen skal være med på:  

- Gå i folketoget sammen med TIFF Junior og Aurora Kino

- En dags workshop på skolen der elevene lærer om festivaldrift og får komme med ideer til årets festival.

- Besøk på Verdensteatret kino med omvisning og filmvisning

- Elever fra klassen skal planlegge og gjennomføre f.eks. stands og plakatopphenging, skrive omtale/anbefalinger av filmer, holde innledninger til filmene o.l.

- Klassen må forplikte seg til å bruke én skoledag under festivalen som frivillige. Elevene kan også være frivillig på fritida sammen med en voksen.

- Å være prosjektklasse er lærerikt og spennende, og som takk for innsatsen får alle elevene festivalakkreditering som gir gratis adgang til alle filmene.           

Har dere lyst å være med å lage TIFF Junior? Skriv en kort søknad om hvorfor akkurat din klasse og deres lærer er motiverte for å bli årets prosjektklasse  

Søknaden sendes til skole@tiff.no innen 6. mai  

TIFF Junior arrangeres av Tromsø internasjonale filmfestival i samarbeid med Aurora kino Fokus, og foregår på Verdensteatret og Fokus kino.