TIFF Junior

4.–8. SEPTEMBER 2019

Foto: Jamie Bivard

Om TIFF Junior

TIFF Junior er en videreføring av Verdens Beste - Tromsø barnefilmfestival, som ble etablert i 2013. Festivalen arrangeres av Tromsø internasjonale filmfestival, sammen med Aurora Kino.

Festivalen hadde et besøk på 5700 det første året. TIFF Junior formidler internasjonal kvalitetsfilm for barn mellom 2 og 13 år, og har barn med i både planlegging og avvikling av festivalen.

TIFF Junior 2019 arrangeres 4.-8. september. Programmet slippes i begynnelsen av juli.

FILMPROGRAM TIFF Junior skal presentere internasjonal kvalitetsfilm for barn, både live action og animasjon, både langfilm og kortfilm. Programmet består av 25 filmer og kortfilmprogrammer.

MÅLGRUPPE Hovedmålgruppa for festivalen er barn i grunnskolealder (6-13 år), men det blir også visninger for de aller minste.

AKTIVITETER I tillegg til å se film på festivalen, får barna møte filmskapere, delta i filmrelaterte aktiviteter og kurs.

FOR BARN – MED BARN Medvirkning er viktig på TIFF Junior. Derfor er barn med i arrangementskomiteen, som frivillige, og i juryen som skal kåre de beste filmene under festivalen. Hvert år har vi en skoleklasse fra Tromsø med som samarbeidspartner. I 2018 var det 6. trinn ved Selnes skole som er prosjektklasse. Les om hvordan din klasse kan bli TIFF Junior-klasse!