TIFF Junior

4.–8. SEPTEMBER 2019

BILLETTER OG ALDERSGRENSE

PRISER
Festivalpass/armbånd* kr 360
Familiefestivalpass* (4 personer) kr 1190
Ekstra person til familiepass. Pr. stk: kr 330
Enkeltbillett kr 90
Gruppebillett (4 personer) kr 310
Åpningsforestilling (film + åpningsfest) kr 100
COOP medlemstilbud: Familiefestivalpass* (4 personer) kr 930

*Gir adgang til alle ordinære forestillinger + åpningsforestilling og åpningsfest.

Festivalpass gir adgang til Barnefilmklubbens visning lørdag, men enkeltbilletter til denne kan kun kjøpes på Verdensteatret før forestilling. KJØP FESTIVALPASS HER

NB! Har du kjøpt festivalpass/armbånd? Husk at du alltid må ha billett til hver forestilling du vil se, denne hentes ut så klart uten ekstra kostnad.
Du kan hente ut én billett per forestilling, så lenge det er billetter igjen, akkurat som andre billettkjøpere. Billetten kan hentes ut på forhånd fra og med billettsalget åpner. For at billetten skal være gyldig, må du kunne vise fram festivalpass i billettkontrollen.

FORHÅNDSSALG
BILLETTER OG FESTIVALPASS
Forhåndssalg av billetter og festivalpass til TIFF Junior skjer på filmomtalene her på tiffjunior.no og hos Aurora Billett samt på billettautomatene på Jekta Storsenter og i billettluka på Aurora kino Fokus.

BILLETTSALG UNDER FESTIVALEN
Aurora kino Fokus
Åpningstider billettluke:
Onsdag 4. sept–fredag 6. sept kl. 09:00–21:15
Lør 7. sept–søndag 8. sept kl. 11:30–21:15

Verdensteatret kino
Det vil være billettsalg til hele festivalen ½ time før alle visninger. Billetter til visninger på Verdensteatret kan også kjøpes på Aurora kino Fokus.

ALDERSGRENSE
På TIFF Junior er det filmer som passer for barn i alle aldre. Vi har merket filmene i programmet med aldergrense, samt vår anbefaling om hvilken aldersgruppe filmene passer for. Merk: barn i følge med voksen kan være tre år yngre enn aldersgrensen.