TIFF Junior

5.–9. september 2018

Billettsalg

Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

TIFF Junior-klasse søkes!

Vi søker en 6. eller 7. klasse som kan tenke seg å bli årets prosjektklasse på TIFF Junior! Søknadsfrist er 20. mai.

Festivalen arrangeres i år 5.-9. september. Siden dette er etter sommerferien, er det de som er 5.- eller 6.-klasser nå i vår som kan søke. Prosjektklassen er med på å planlegge og gjennomføre TIFF Junior, sammen med oss som jobber på festivalen.  

Dette ønsker vi at lærerne og prosjektklassen skal være med på:

- En dags workshop på skolen der elevene lærer om festivaldrift og får komme med ideer til årets festival

- Besøk på Verdensteatret kino med omvisning og film

- Elevene deles inn i grupper som planlegger og gjennomfører f.eks. stands og markedsføring, skriver omtale/anbefalinger av filmer, holder innledninger til filmene o.l.

- Klassen må forplikte seg til å bruke én skoledag under festivalen som frivillige. Elevene kan også være frivillig på fritida sammen med en voksen

Å være prosjektklasse er lærerikt og spennende, og som takk for innsatsen får alle elevene festivalakkreditering som gir gratis adgang til alle filmene!

Har din lyst å være med å lage TIFF Junior? Lag en kort søknad om hvorfor akkurat din klasse og deres lærer er motiverte for å bli årets prosjektklasse

Søknaden sendes til skole@tiff.no innen 20. mai.

TIFF Junior arrangeres av Tromsø internasjonale filmfestival i samarbeid med Aurora kino Fokus, og foregår på Verdensteatret og Fokus kino.