TIFF Junior

5.–9. september 2018

Billettsalg

Fabian Svegaard og Lisa Teige fra en scene i BATTLE. Foto: Nordisk Film Distribusjon

BATTLE - ny film i programmet!

Under TIFF Junior får vi en eksklusiv førpremiere på den splitter nye  ungdomsfilmen BATTLE. Og vi får besøk av blant andre hovedrolleinnehaver Lisa Teige, som mange kjenner som "Eva" i TV-serien SKAM. 

På rollelista finner vi også Bao André Nguyen, som Tromsøs teaterpublikum i høst får se som danser i HT-forestillinga "Sykle i snøstorm". Bao er også gjest på festivalen, og vil sammen med Lisa være til stede på visningene av BATTLE på TIFF Junior.

I BATTLE møter vi Amalie (Lisa Teige), som jobber for å passe inn i en verden der det gjelder å ha alt - utseende, penger og dansetalent. Men når faren går konkurs, raser livet hennes sammen. På skolen prøver Amalie å late som ingenting har skjedd. Så møter hun street-danseren Mikael (Fabian Svegaard), som er annerledes fra alle andre hun har møtt. Dratt mellom sin nye tilværelse hos Mikael og sine gamle venners statusjag, vikler Amalie seg inn i et stadig mer omfattende nett av løgner. Hvor lenge kan Amalie holde de to verdenene fra hverandre, og tør hun til slutt å være seg selv?

Filmen er regissert av Katarina Launing, som også er gjest under TIFF Junior! Hun har tidligere regissert filmer som KULE KIDZ GRÅTER IKKE (2014) og JULENATT I BLÅFJELL (2009). 

LES MER OG KJØP BILLETT

SE TRAILER: