TIFF Junior

5.–9. september 2018

Billettsalg

VANT PUBLIKUMSPRISEN: Regissør Torfinn Iversen, produsent Julia Andersen, skuespillerne Wiola Wilmi og Kristine Vikhammer Pettersen fra kortfilmen MYRHULL tok imot publikumsprisen på Verdensteatret søndag kveld. Foto: Jamie Michael Bivard

Årets prisvinnere!

Tre priser ble delt ut på TIFF Juniors avslutningsseremoni på Verdensteatret søndag.

En jury bestående av seks barn fra Tromsø i aldersgruppen 10-13 år har sett film under hele TIFF Junior. I løpet av uka har de hatt mange møter og diskutert hvilke filmer de syntes var aller best på årets festival. 

På TIFFs hovedfestival i januar heter hovedprisen Aurora, og på TIFF Junior heter den så klart Aurora Junior! 

Årets jury har bestått av: Elise Amanda Mauseth Vargas, Emil Bø, Frida Lund Kielland, Solveig Schackt og Olea Smith-Meyer. Juryleder har vært Ragnhild Giæver.

Aurora Junior-prisen for beste langfilm gikk til den danske JEG ER WILLIAM av regissør Jonas Elmer. Prisen for beste kortfilm gikk til den tyske OUR WONDERFUL NATURE - THE COMMON CHAMELEON, regissert av Tomer Eshed. Filmen var en del av kortfilmprogrammet KORT PÅ VINGER.

Publikum på årets festival stemte fram kortfilmen MYRHULL av regissør Torfinn Iversen til årets publikumspris. Filmen var en del av kortfilmprogrammet KORT OG NORDISK.

En av de som stemte på sin favorittfilm ble trukket ut som vinner av en iPad, gitt av festivalens samarbeidspartner iTromsø. Den heldige iPad-vinneren ble Kornelia Worum!

Vi gratulerer alle vinnerne!