Tromsø 7.–11. juni 2017

Billettsalg

OPP I DET BLÅ (Åpningsfilm)

UPP I DET BLÅ / UP IN THE SKY (Official Opening film)

Pottan (8) er nødt til å dra på rideleir i sommerferien, siden foreldrene, som alltid har det kjempetravelt med jobbene sine, ikke har tid til ferie. Problemet er bare at Pottan ikke havner på leir, men derimot på en ganske luguber søppelfylling. Her jobber og bor en brokete gjeng, spilt av mennesker og dukker. De har en hemmelig plan om å komme seg til verdensrommet og bli styrtrike på romsøppel. Vil de klare det?

Dette er noe av det mest absurde, elleville og hysterisk morsomme du vil se på film i år – og det gjelder like mye for voksne som for barn. Det er bare å gi seg ende over for OPP I DET BLÅ!

Velkommen til Den offisielle åpningsfesten rett etter filmen. Rådhuset klokka 18:30. Åpent og gratis for alle!


There are no cops in space. No rules. And parents don't need to work all the time. At least not when it's your birthday.

Pottan is supposed to be spending her holidays at a horse farm, but her parents, who are always busy, end up leaving their eight-year-old daughter at a recycling yard by mistake. After a short discussion, the strange residents of the yard decide to take in the girl and she unexpectedly becomes part of a secret space mission.(Note: Swedish dialogue, Norwegian subtitles)

Welcome to the Official Opening Party directly after the screening. At Rådhuset (City Hall) 18:30. Free entrance!

Visste du at...

…når det skal sendes opp nye satellitter må man beregne hvor det finnes ledig rom som ikke vil krysse banene til kjente tilfeller av romsøppel