30. mai - 5. juni 2016

Billettsalg

DEN LILLE PRINSEN (ÅPNINGSFILM)

THE LITTLE PRINCE (OFFICIAL OPENING FILM)

Den lille jenta bor sammen med mammaen sin, som styrer datterens tid etter et beinhardt skjema, for at hun skal få det beste og bli best i alt. Så blir jenta kjent med sin smågale nabo, Flyveren, som tar henne med til en ny og spennende verden, full av eventyr og lek: den lille prinsens verden. Der kan alt skje – bare du tør å begi deg ut i det ukjente! Og her begynner Den lille jentas magiske reise i sin egen fantasi og lærer at det som egentlig betyr noe er det du bare kan se med hjertet ditt.

DEN LILLE PRINSEN er en nydelig og særpreget ani­mert klassiker, pakket inn i en moderne fortelling. En film for barn i alle aldre, og alle som trenger å minnes om barnet i seg

Velkommen til Åpningsfest etter filmen – åpent og gratis for alle! Rådhuset kl. 19.00 Torsdag 2. juni.

PS. Vi får besøk av Alva, som har stemmen til Den lille jenta på visningene torsdag og fredag!


The Little Girl lives with her over-organized and ditto ambitious mom. Preparing for adulthood is all there’s time for – until she meets her quirky neighbour, The Aviator. He introduces her to the magical universe of The Little Prince. An iconic classic wrapped in a modern story, beautifully animated. A must-see! Note: Norwegian voices.

Welcome to the Opening Party after the screening! At Rådhuset, 19.00. Free entrance.

Visste du at...

Den lille prinsen er skapt av samme mann som også lagde Kung fu panda?